Grupper

Det blir varmere og varmere i været for hver dag som går og snart er det sommer igjen. I denne gruppen skal vi komme i form, gå ned i vekt og ellers prate om det meste. Bli med da vell. Gruppen starter opp umiddelbart etter påske, men meld deg på i dag, det er lov å tjuvstarte.
 • Kategori: Utfordringer
 • Opprettet : mandag 09. mars 2015
 • WALKING FREDRIKSTAD

  WALKING FREDRIKSTAD

  Opprettet: onsdag 22. april 2015
  Det er så utrolig mange fine muligheter å bevege seg i Fredrikstads fine natur, men jeg skal som førstemann rekke opp handa og innrømme at jeg ikke helt tør gå alene. Det finnes mange av oss, DERFOR WALKING FREDRIKSTAD skal bli en gruppe hvor vi samles, blir enige om tid og sted og får oss en SOSIAL WALK med tempo, latter og nye vennskap. Når vi går sammen er vi tryggere! BLI MED! LET'S TAKE A WALK!
  0 diskusjoner
  2 innlegg på veggen
 • CampKilo trimgruppe avdeling Moss

  CampKilo trimgruppe avdeling Moss

  Opprettet: torsdag 19. mars 2015
  I denne gruppen skal vi trene etter fast tid og sted flere ganger i uken. Bor du i nærheten, bli med i denne gruppen.  Vi skal ha det hyggelig og sosialt og glede oss til å møtes hver gang.
  0 diskusjoner
  9 innlegg på veggen
 • "I form før sommeren".

  "I form før sommeren".

  Opprettet: mandag 09. mars 2015
  Det blir varmere og varmere i været for hver dag som går og snart er det sommer igjen. I denne gruppen skal vi komme i form, gå ned i vekt og ellers prate om det meste. Bli med da vell. Gruppen starter opp umiddelbart etter påske, men meld deg på i dag, det er lov å tjuvstarte.
  1 diskusjon
  46 innlegg på veggen
 • Matprat

  Matprat

  Opprettet: tirsdag 04. februar 2014
  I denne gruppen snakker vi om mat som er både god og smart for helsa inkludert vekten. Har du en oppskrift du kan dele med oss andre? Kom igjen, vi venter spent!
  1 diskusjon
  31 innlegg på veggen
 • Sammen er vi sterke

  Sammen er vi sterke

  Opprettet: onsdag 28. desember 2011
  Denne gruppa skal fungere som ei støtte gruppe for alle her som slanker seg,her kan man spørre om ALT og ingenting,få trøst og gode råd underveis. Sammen er vi sterke og kan nå målene våre!
  2 diskusjoner
  32 innlegg på veggen

Hvorfor CampKilo?

Motivasjon og støtte
Vi vet at det kan være både ensomt og vanskelig å skulle gå ned i vekt, men hos oss er du aldri alene. I forumet støtter og motiverer vi hverandre til vi når våre mål!
Vektreduksjon som varer
Én ting er å gå ned i vekt, noe annet er å holde den nye vekten.
Derfor fokuserer vi ikke kun på å gå ned i vekt, men også på hvordan du skal holde vekten.
Metode som passer deg
Det finnes mange metoder og dietter for å gå ned i vekt, men det viktigste er at du finner den som passer deg.
Finn din metode sammen med oss!

Nevnte vi at vektklubben er gratis? :)

Se hva vi har fått til

Britt (47)

Britt (47)

Britt var så overvektig at hun var redd for å gå til legen
Lars-Petter (42)

Lars-Petter (42)

Lars-Petter gikk fra 170 kilo til 100 på rekordtid
Wanja (35)

Wanja (35)

Bak smilet skjulte jeg dårlig selvfølelse og tristhet
Liv (62)

Liv (62)

Jeg gikk ned 50 kilo på halvannet år, droppet slankeoperasjon

Dette får du i vektklubben

Forum

Forum

I forumet finner du tips og råd om det meste som handler om å gå ned i vekt, og om å gjennomføre en livsstilsendring. Bli motivert og inspirert av andre slankere!
Logg deg inn i forumet nå
Tusenvis av medlemmer

Tusenvis av medlemmer

I vektklubben her på CampKilo treffer du tusenvis av kvinner og menn som alle vet hva det betyr å gå ned i vekt.
Vi vet at det kan være både ensomt og vanskelig å skulle gå ned i vekt, men med CampKilo er du aldri alene. Logg deg inn og kom i kontakt med andre som er i samme situasjon som deg selv.
Din egen profil

Din egen profil

Når du blir medlem i vektklubben så blir det opprettet en profil for deg, som du kan bruke for å kommunisere med de andre medlemmene. Her kan du være 100% anonym hvis du ønsker! Vi mener at vekt er en personlig sak, så vi deler ikke din informasjon med noen andre.

Det blir lettere når man er flere

I vektklubben her på CampKilo treffer du mennesker som vet hva det betyr å slanke seg. Her er du aldri alene, og sammen så støtter og motiverer vi hverandre til vi når våre mål. Sånt blir det resultater av!
I forumet finner du blant annet tips og svar på de fleste spørsmål som måtte dukke opp når du skal ned i vekt, og du kan følge de andre i vektklubben på vei mot deres mål.
Det er lettere å nå sine mål med motivasjon og støtte fra andre, derfor er vektklubben åpen for alle som skal ned i vekt - helt gratis.

 

Bli med i vektklubben du også!

Kundeservice

Har du noen spørsmål?
Kontakt oss på e-post eller melding

Send oss en e-post

Trygg netthandel

I vår nettbutikk betaler du trygt med Visa eller Mastercard gjennom Nets eller PayPal, eller du kan velge å motta faktura med 14 dagers betalingsutsettelse gjennom Klarna Faktura.

Frakt og levering

Alle bestillinger blir pakket og sendt fra vårt lager i Oslo senest 1 virkedag etter at bestillingen er registrert hos oss. Leveringstiden er normalt kun 2-4 dager! Vi tilbyr gratis frakt på alle bestillinger over kr 700,-, og på bestillinger under kr 700,- er det en fastpris på kr 89,- for frakt.