Hva er CampKilo?

Under finner du svar og forklaring på de vanligste spørsmålene om CampKilo og vektreduksjon.
Finner du ikke svar på det du lurer på så er det bare å sende oss en melding så svarer vi deg i løpet av kort tid!

Generelle spørsmål og svar

Hva er CampKilo?

CampKilo er en helt norsk nettbutikk og vektklubb, spesielt utviklet for deg som ønsker en varig vektreduksjon. I nettbutikken tilbyr vi våre egne lavkalori måltidserstattere i form av velsmakende milkshaker, supper, gryter og barer, og vi har flere gode produkter som er ment for å gjøre din vektreduksjon enklere. I vektklubben så er det motivasjon og støtte som står i fokus - noe som er viktig hvis man skal lykkes med en vektreduksjon. Vektklubben er helt gratis, og du trenger ikke å handle i nettbutikken for å være medlem.

Hva er en vektklubb?

En vektklubb er kort fortalt en "klubb/møteplass" for personer som vil ned i vekt. Motivasjon er en viktig faktor når man skal ned i vekt, og i vektklubben her på CampKilo så er det over 15 000 medlemmer som støtter og inspirerer hverandre til å nå sine mål. Vår vektklubb er en "internett-klubb", så det eneste du trenger for å være med er tilgang til internett. :) Vektklubben her på CampKilo.no er helt gratis, og du trenger ikke å handle i nettbutikken for å være medlem av vektklubben.
Klikk her for mer om vektklubben

Spørsmål om diett og vektreduksjon

Hvordan går jeg raskest ned i vekt?

Den raskeste måten å gå ned i vekt på er ved å redusere kaloriene.
Vår Kickstart Ketosediett er spesielt sammensatt for å gi deg alt du trenger av næring, med et minimum av kalorier. Dette sørger for at du går enkelt og raskt ned i vekt, og samtidig får i deg alt din kropp trenger av vitaminer og mineraler.
Les mer om Kickstart Ketosediett her

Hvem kan gå på en diett?

CampKilo produktene er egnet for alle med en BMI over 25 som ønsker å gå ned i vekt. Personer med diabetes 1, gravide eller som har kjente sykdommer bør rådføre seg med sin lege før de gjennomfører en eventuell diett.

Går jeg opp i vekt etter endt diett?

Du har kanskje hørt at man "bare går opp i vekt igjen" etter en diett.. Dette er ikke riktig.
Når du går ned i vekt med CampKilo så er det enkelt forklart et kaloriunderskudd som gjør at du går ned i vekt. Du forbrenner altså flere kalorier enn du får i deg.
Det er derfor viktig at du etter en diett fortsetter med et balansert kosthold sånn at du ikke går tilbake til gamle vaner og inntar flere kalorier enn du forbrenner. I vektklubben sier vi derfor at det er viktig med en livsstilsendring. Ved å legge om dine gamle vaner til nye og sunnere vaner så vil du forhindre at du går opp i vekt.
En Kicstart ketosediett reduserer både mengden mat i magen og væsken i kroppen (vannet i kroppen), noe som bidrar til den raske vektreduksjonen. Når du så begynner å spise normalt igjen så vil kroppen gjennoprette den normale mengden som vil føre til at vekten kan øke med noen få kilo. Dette er helt normalt. For å dempe denne effekten så anbefaler vi at du går gradvis over til vanlig mat etter en Kickstart Ketosediett.

Hvordan holder jeg den nye vekten?

For å holde den nye vekten så er det viktig at du spiser sunne og balanserte måltider, og at du prøver å mosjonere daglig. En 30 minutters gåtur om dagen gjør underverker!
Det er også viktig å tenke på at kroppen din ikke trenger like mange kalorier nå etter at du har gått ned i vekt som du gjorde før vektreduksjonen. Så for å unngå at du går opp i vekt igjen så er det anbefalt at du ikke spiser like store måltider som før du gikk ned i vekt.

Hva med gluten og laktose?

Våre Kickstart måltidserstattere innholder en proteinblanding med melkeproteiner, som innebærer at de fleste av våre måltidserstattere inneholder laktose. Produktene er produsert med maskiner som har behandlet gluten, så de kan derfor inneholde spor av gluten.

Jeg har diabetes 2, kan jeg bruke deres produkter eller gå på en ketosediett?

Ja, normalt så kan du bruke Kickstart måltidserstattere selv om du har diabetes 2, men vi anbefaler at du rådfører deg med din lege hvis du er usikker.
En vektreduksjon har veldig ofte en positiv effekt for personer med diabetes.

Hvor lenge kan jeg gå på en CampKilo Kicstart ketosediett?

Hvis du går på en full Kickstart Ketosediett, altså at du erstatter alle dine daglige måltider med våre måltidserstattere, så kan du gjøre dette sammenhengende i 3 uker.
Vi anbefaler at du begrenser din ketosediett til 3 uker av gangen, og at du hver fjerde uke har en «lavkalori/mat-uke». I løpet av denne uken kan du spise 3 måltidserstattere per dag og et normalt måltid på ca 500 kalorier. På slutten av uken kan du igjen fortsette med din CampKilo Kickstart Ketosediett, hvis du ønsker å gå mer ned i vekt.

Hvor mye kan jeg forvente at jeg går ned i vekt?

Hvor mye man går ned i vekt varierer veldig fra person til person basert på kjønn, alder, aktivitetsnivå og vekt. Vanligvis så erfarer vi at med en Kickstart Ketosediett så kan man forvente å gå ned mellom 1 til 1,5 kg i uken, i rent fett.

Hva er ketose?

Ketose er en metabolsk tilstand som kroppen din kommer i når du reduserer inntaket av kalorier eller karbohydrater. I denne tilstanden så omdannes kroppens fettlager til ketoner som så brukes som energikilde. Når du går på en lavkaloridiett som "Kickstart Ketosediett" så får du i deg færre kalorier enn det kroppen din forbrenner. Dette skaper da et kaloriunderskudd, og etter 2 til 4 dager går kroppen normalt inn i ketose. Under ketosen vil kroppen da bruke sitt eget fettlager for å generere energi, som betyr at du forbrenner ditt eget fett og så går ned i vekt.

Kan jeg kombinere 5:2 dietten med CampKilo Kickstart?

Ja det kan du. :) Ved å bruke Kickstart måltiderstattere på fastedagene så får du full kontroll på kaloriene - og du sørger for at du får i deg viktige mineraler og vitaminer.

Spørsmål om bestilling og levering

Må jeg være medlem av vektklubben for å handle hos dere?

Nei, du må ikke være medlem av vektklubben for å handle hos oss - men det lønner seg. Medlemmene i vektklubben får rabatter og spesielle kampanjer i vår nettbutikk, men det er som sagt ingen krav.

Kan jeg handle CampKilo produktene andre steder?

Nei, CampKilo produktene kan kun bestilles direkte fra nettbutikken her på CampKilo.no.

Hvor lang tid tar det fra jeg bestiller til jeg har produktene hjemme?

Alle bestillinger blir normalt sendt senest 1 virkedag etter at den har blitt registrert fra vårt lager i Oslo. Leveringstiden avhenger av hvor i landet du bor, men normalt så tar det 2 til 4 dager før du har pakken din hjemme.

Angrerett

Når du handler hos CampKilo.no så har du 14 dagers angrerett. Ved en eventuell retur må det fylles ut et angrerettskjema som så vedlegges returen. Skjemaet finner du ved å klikke her.

Angrefristen utløper 14 dager etter den dag du eller en annen tredjemann enn transportøren, som du har utpekt, får varene i fysisk besittelse.

For å kunne bruke angreretten må du underrette oss
CampKilo.no /v Lettbutikk AS
Folmovegen 52, 2150 Årnes eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
på en utvetydig måte om din beslutning om å gå fra avtalen (f.eks. i et brev sendt med post eller e-post).
Du kan benytte det vedlagte angreskjemaet, men det er ikke obligatorisk.

For å overholde angrefristen er det tilstrekkelig at du sender meldingen om at du vil bruke angreretten før angrefristen utløper.

Virkningene av at angreretten brukes
Dersom du går fra denne avtalen, skal vi tilbakebetale alle betalinger vi har mottatt fra deg, herunder leveringskostnadene (med unntak av tilleggskostnader som følge av at du har valgt en annen type levering enn den billigste typen standardlevering vi tilbyr), uten unødig opphold og i alle tilfeller senest 14 dager etter den dag vi mottar melding om din beslutning om å gå fra denne avtalen.
Vi foretar tilbakebetalingen med samme betalingsmiddel som du benyttet ved den opprinnelige transaksjonen, med mindre du uttrykkelig har avtalt noe annet med oss.
I alle tilfeller vil du ikke bli pålagt noe gebyr som følge av tilbakebetalingen.
Vi kan holde tilbake tilbakebetalingen til vi har fått varene tilbake, eller til du har lagt fram dokumentasjon på at varene er sendt tilbake, eller til det av disse tidspunktene som inntreffer først.

Du må returnere varene eller levere dem til oss, uten unødig opphold og i alle tilfeller senest 14 dager etter den dag du underrettet oss om at du ville gå fra avtalen. Fristen er overholdt dersom du sender tilbake varene før fristen på 14 dager er utløpt. Du må bære de direkte kostnadene ved å returnere varene. Du er ansvarlig bare for en eventuell reduksjon i varenes verdi som skyldes en annen håndtering av varene enn den som er nødvendig for å fastslå deres art, egenskaper og funksjon.

Uavhentede pakker

Bestillinger og pakker som ikke blir hentet ut, eller returnert uten avtale, blir belastet med kr 200,- for å dekke våre frakt og returkostnader.

 

Kundeservice

Har du noen spørsmål?
Kontakt oss på e-post eller melding

Send oss en e-post

Trygg netthandel

I vår nettbutikk betaler du trygt med Visa eller Mastercard gjennom Nets eller PayPal, eller du kan velge å motta faktura med 14 dagers betalingsutsettelse gjennom Klarna Faktura.

Frakt og levering

Alle bestillinger blir pakket og sendt fra vårt lager i Oslo senest 1 virkedag etter at bestillingen er registrert hos oss. Leveringstiden er normalt kun 2-4 dager! Vi tilbyr gratis frakt på alle bestillinger over kr 700,-, og på bestillinger under kr 700,- er det en fastpris på kr 89,- for frakt.