Bak smilet mitt skjulte jeg dårlig selvfølelse og tristhet over kroppen min

Wanja har fått tilbake den gode selvfølelsen

«Jeg har valgt å dele min historie med alle som ikke har det bra med seg selv og kroppen sin».

Mitt navn er Wanja Klæbo, 35 år og fra Mo I Rana. Jeg er gift og mor til tre nydelige barn.

Utad har jeg alltid vært blid og morsom, men bak smilet den gang, var det en helt annen virkelighet.

Etter de 2 første svangerskapene og røykslutt kom kiloene raskere på en jeg selv var klar over, kroppen min ble ikke til å kjenne igjen. Hvor var det blitt av meg selv???

Etterhvert kom også dårlig selvfølelse og tristhet smygende og til slutt orket jeg ikke å møte folk ute. På toppen av det hele, hadde jeg store problemer med ryggen. Livet var rett og slett bånn i bøtta.

En kveld jeg satt å leste i ukebladet Hjemmet, dukket det opp en artikkel om Britt som hadde gått ned utrolige 40 kilo på 18 uker med Kickstart sjokoladeshake. Jeg googlet produktet og vektklubben CampKilo dukket opp. Jeg meldte meg inn og det ble mange timer bak skjermen den kvelden.

Wanja, sommeren 2009Waja, nå!

Nå har det gått 3 år og jeg er nesten 30 kilo lettere. Jeg har forlengst nådd målet mitt og funnet tilbake kroppen min. Jeg er fremdeles aktiv på «Campen», det er fort gjort å gå opp igjen hvis man ikke holder fokus og hyggelig er det også med nye og gamle venner. 

«Du blir ikke tynnere av å deppe»

Slutt med å deppe over vekten, du blir ikke tynnere av det. Meld deg inn på CampKilo og bygg opp motivasjonen. Medlemskap er gratis, ingen forpliktelser og du kan være helt anonym. Så gjør du det samme som meg. Jeg kan garantere deg at du aldri kommer til å angre. Det har for øvrig ingen andre gjort heller.

Lykke til, håper vi sees på Campen.

Slik gikk Wanja ned i vekt:

Wanja byttet ut vanlig mat med CampKilo Kickstart produkter og varierte med Kickstart shaker og varme retter.
Dette er den enkleste og raskeste veien ned i vekt og helt uten sultfølelse. Mer om dietten: Kickstart KetosediettLes mer om dietten Wanja gikk på

Alt du trenger å vite om Kickstart Ketosedietten og hvordan du kommer i gang selv!

Alt om dietten - klikk her

Kickstart ketosediett

12 gode råd til deg som vil ned i vekt

Om du slanker deg, spiller det ingen rolle om dietten inneholder fett eller…

Dette må du huske på når du slanker deg

I januar er treningsstudioene stappfulle av folk som vil kvitte seg med julematen. Men…

Kundeservice

Har du noen spørsmål?
Kontakt oss på e-post eller melding

Send oss en e-post

Trygg netthandel

I vår nettbutikk betaler du trygt med Visa eller Mastercard gjennom Nets eller PayPal, eller du kan velge å motta faktura med 14 dagers betalingsutsettelse gjennom Klarna Faktura.

Frakt og levering

Alle bestillinger blir pakket og sendt fra vårt lager i Oslo senest 1 virkedag etter at bestillingen er registrert hos oss. Leveringstiden er normalt kun 2-4 dager! Vi tilbyr gratis frakt på alle bestillinger over kr 700,-, og på bestillinger under kr 700,- er det en fastpris på kr 89,- for frakt.