Lars-Petter har hittil gått ned 70 kilo i vekt

Lars-Petter gikk fra 170 kilo til 100 på rekordtid. Nå er han i superform.

For 2 år siden var Lars-Petter Meyer Bedin (42) fra Trondheim alvorlig overvektig. Vekten viste nesten 170 kilo og livet var ikke slik det burde være. I tillegg hadde han slitt med vond rygg i flere år som ikke gjorde saken bedre.

Lars-petter før CampKilo Kickstart

- En kveld jeg satt foran pc´n, googlet jeg slanking og vektklubben CampKilo dukket opp, forteller han.

På CampKilo var det et forum med masse informasjon og historier fra andre som hadde gått ned i vekt, og etter å ha lest i flere timer om resultatene andre hadde oppnådd med CampKilo så begynte tankene hans å svirre.

- Kan jeg også klare det, og er jeg motivert nok? Jeg hadde jo ingen ting å tape, og registrerte meg der og da, sier Lars-Petter.

CampKilo ga meg en real Kickstart på vekten

Lars-Petter følte at han hadde prøvd det meste før for å gå ned i vekt, men CampKilo virket annerledes.

- De har egen nettbutikk der det er kundene selv som beskriver de forskjellige produktene og effekten av dem, og de har et forum med tusenvis av medlemmer. Jeg skjønte fort at det var viktig å finne en «diett» som passet for meg, jeg skulle jo leve med den i tid, men dette var ingen problem siden jeg fikk tips og råd fra de andre i forumet, sier Lars-Petter.

Startet med 2 uker

Lars-Petter startet med å bestille måltidserstattere som skulle være nok for en 2 ukers diett. Siden han ikke hadde noen vekt hjemme så han var ikke sikker på hvor mye han veide, men han antok at vekten var rundt 170kg. Ikke bare var vekten særdeles høy, men han hadde også problemer med ryggen som følge av den høye vekten.

Allerede etter 1 uke merket Lars-Petter at formen ble bedre, klærne større og han følte at han ble mer produktiv på jobben. Han begynte også å gå tur hver dag og på kort tid så var formen så god at turene ble på 1 time hver dag.

- Jeg var ikke så opptatt av tall og vekt selv, men det var veldig moro å få høre fra en kollega, «Du har slanka bort 10 kilo bare i ansiktet du!», bare 2 uker etter at jeg startet med CampKilo, forteller han.

Slik gikk Lars-Petter ned i vekt:

Lars-Petter startet med en 2 ukers Kickstart Ketosediett hvor han byttet ut sine daglige måltider med CampKilo Kickstart måltidserstattere. Han spiste 4 Kickstart måltider om dagen, og han varierte mellom Kickstart milkshaker og supper for å ikke «gå lei».
Kickstart Ketosediett er den enkleste og raskeste veien ned i vekt, noe som gjorde at Lars-Petter greide å gå ned nesten 70 kg på rekordtid.
Les mer om dietten her: Kickstart Ketosediett

Lars-Petter´s nye livsstil

I dag er nesten 70 kilo borte og tosifret tall på vekten er svimlende nær. Med en høyde på 194 cm har han blitt en flott og sporty kar. Med sin nye livsstil trener han flere ganger i uken og maten han spiser er god, men sunn. Han er fremdeles aktiv i forumet på CampKilo hvor han er til stor inspirasjon for nye medlemmer.

- Jeg skal aldri tilbake der jeg var sier Lars-Petter med et alvorlig blikk.Les mer om dietten Lars-Petter gikk på

Alt du trenger å vite om Kickstart Ketosedietten og hvordan du kommer i gang selv!

Alt om dietten - klikk her

Kickstart ketosediett

12 gode råd til deg som vil ned i vekt

Om du slanker deg, spiller det ingen rolle om dietten inneholder fett eller…

Dette må du huske på når du slanker deg

I januar er treningsstudioene stappfulle av folk som vil kvitte seg med julematen. Men…

Kundeservice

Har du noen spørsmål?
Kontakt oss på e-post eller melding

Send oss en e-post

Trygg netthandel

I vår nettbutikk betaler du trygt med Visa eller Mastercard gjennom Nets eller PayPal, eller du kan velge å motta faktura med 14 dagers betalingsutsettelse gjennom Klarna Faktura.

Frakt og levering

Alle bestillinger blir pakket og sendt fra vårt lager i Oslo senest 1 virkedag etter at bestillingen er registrert hos oss. Leveringstiden er normalt kun 2-4 dager! Vi tilbyr gratis frakt på alle bestillinger over kr 700,-, og på bestillinger under kr 700,- er det en fastpris på kr 89,- for frakt.