Britt var så overvektig at hun ikke turte å gå til legen, i dag veier hun 64 kilo mindre

Før-bilde av Britt

For 4 år siden var Britt Krosnæs (47) fra Jessheim en matrone som nærmet seg 150 kilo. I speilet og på bilder så hun en kropp som hun nesten ikke kjente igjen. Kroppen hennes rant over på alle kanter.

Britt var i svært dårlig form. Alt var tungt og uoverkommelig og hun var dødssliten etter hver dag på jobben som kokk på Akershus Universitetssykehus. Hun turte ikke å gå til legen, hun var redd for diabetes, hjerte og helsa generelt, særlig etter at faren fikk et kraftig hjerteinfarkt.

Fikk tips fra en venninne

Det var når det sto på som verst at en venninne fortalte om vektklubben CampKilo som hadde en egen lavkalori Kickstart-diett som hun selv hadde hatt suksess med. Britt bestemte seg for å prøve dietten hun også.

Britts nye Kickstart-diett fungerte bra. Første uken kom sjokket, hun hadde rast ned 7 kilo. Hun begynte også å få tilbake energi som hadde vært fraværende i flere år. Uken etter forsvant 4 kilo til, nå begynte det å se lyst ut.

Da 30 kilo var vekk turte Britt å gå til legen. Hun tok en mengde prøver og alle viste at hun var frisk som en fisk. Britt bestemte seg der og da for å fortsette med dietten. Etter 18 uker hadde vekten blitt redusert med 40 kilo. Britt var strålende fornøyd med seg selv.

Energien som kom med vekttapet var viktig

Energien som dukket opp kunne ikke passet bedre. Hun begynte å trene og turene med barne ble lengre og morsomme. Selv om dietten var litt kjedelig følte hun ikke at hun forsaket noe. Premien for jobben var jo enorm, hun koste seg med hvert eneste gram som forsvant.

Støtte fra venner og kjente

Britt fikk støtte fra venner og kjente fra første stund og spesielt gjennom vektklubben CampKilo. Der traff jeg folk som også skulle ned i vekt. Siden jeg hadde vært den tyngste på «Campen», fikk jeg fort tilnavnet «Slankedronninga», forteller Britt.  Britt ble samme år kåret til Årets Slanker av CampKilo. Hun fikk enormt med oppmerksomhet og en veldig god grunn til å fortsette med livstilsendringen. Nå var hun blitt forbilde for hundrevis av andre.

I dag har Britt all grunn til å være fornøyd med seg selv, 64 kilo er borte. Vekten er lavere enn når hun var ung, og humøret er på topp.

Slik gikk Britt ned i vekt:

Britt byttet ut vanlig mat med CampKilo Kickstart produkter. Hun varierte mellom Kickstart shake, Kickstart varme retter, Kickstart Müsli Frokostblanding og Kickstart barer.
Dette er den enkleste og raskeste veien ned i vekt og helt uten sultfølelse. Mer om dietten: Kickstart Ketosediett

Medlemskap i vektklubben CampKilo er gratis. Meld deg inn i dag.

Britt og Gunnar trener nå sammen jevnlig

Trener sammen med venner flere ganger i uken

Skal jeg holde vekten og unngå vektoppgang er jeg nødt til å være aktiv, sier Britt. Hun deltar i løp så ofte hun har tid. Siste var hun med på Hardhausen på 3 mil inkludert 3 toppturer, - navnet Hardhausen lyver ikke sier hun med et smil.

Aldri mer opp i vekt

Det har gått flere år siden hun startet opp på sin livs fineste reise. I dag spiser jeg smart og noen ganger tar jeg en uke eller to på Kickstart-dietten min for å holde full kontroll avslutter hun med et stort smil.Les mer om dietten Britt gikk på

Alt du trenger å vite om Kickstart Ketosedietten og hvordan du kommer i gang selv!

Alt om dietten - klikk her

Kickstart ketosediett

12 gode råd til deg som vil ned i vekt

Om du slanker deg, spiller det ingen rolle om dietten inneholder fett eller…

Dette må du huske på når du slanker deg

I januar er treningsstudioene stappfulle av folk som vil kvitte seg med julematen. Men…

Kundeservice

Har du noen spørsmål?
Kontakt oss på e-post eller melding

Send oss en e-post

Trygg netthandel

I vår nettbutikk betaler du trygt med Visa eller Mastercard gjennom Nets eller PayPal, eller du kan velge å motta faktura med 14 dagers betalingsutsettelse gjennom Klarna Faktura.

Frakt og levering

Alle bestillinger blir pakket og sendt fra vårt lager i Oslo senest 1 virkedag etter at bestillingen er registrert hos oss. Leveringstiden er normalt kun 2-4 dager! Vi tilbyr gratis frakt på alle bestillinger over kr 700,-, og på bestillinger under kr 700,- er det en fastpris på kr 89,- for frakt.