Velkommen, gjester
Brukernavn: Passord:

EMNE: karboblokker

karboblokker 6 år 1 uke dager siden #21383

  • Vilje
  • Vilje's profilbilde
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Innlegg: 18
  • Mottatte takk 8
Jeg lurer på hvordan karboblokker virker rent fysiologisk, takknemlig for svar.
Du må registrere deg og logge inn for å kunne skrive i forumet.

Sv: karboblokker 6 år 1 uke dager siden #21389

Når man spiser mat med karbohydrater må det et enzym (syre) til for å omdanne karbohydratene til glykose før det det kan gå inn i blodet. I karboblokker er det et bønne-ekstrakt som heter phaseolamin som nøytraliserer mesteparten av enzymet/syren. Ca 70% av karbohydratene vil passere magen og oppfattes som fiber. Karboblokker er ant Norges mest solgte slankeprodukt og Karboblokk Forte er den sterkeste på markedet. I tillegg inneholder våre karboblokker Garcinia Gambogia (HSA) som øker fettforbrenningen, renser blodårer mm. Slanking med Karboblokker kontra Kickstart er for øvrig som natt og dag. Karboblokker er perfekte etter en Kickstartkur eller om man skal ta en pause fra shaken en fredagskveld.
Du må registrere deg og logge inn for å kunne skrive i forumet.
Tid til å lage siden: 0.236 sekunder

Kundeservice

Har du noen spørsmål?
Kontakt oss på e-post eller melding

Send oss en e-post

Trygg netthandel

I vår nettbutikk betaler du trygt med Visa eller Mastercard gjennom Nets eller PayPal, eller du kan velge å motta faktura med 14 dagers betalingsutsettelse gjennom Klarna Faktura.

Frakt og levering

Alle bestillinger blir pakket og sendt fra vårt lager i Oslo senest 1 virkedag etter at bestillingen er registrert hos oss. Leveringstiden er normalt kun 2-4 dager! Vi tilbyr gratis frakt på alle bestillinger over kr 700,-, og på bestillinger under kr 700,- er det en fastpris på kr 89,- for frakt.