Vektkontroll

For mindre vektjusteringer

  • Rolig vektreduksjon.
  • For deg som ikke vil gå på en diett.
  • Erstatt 1 eller 2 av dagens måltider.

Erstatte enkelte måltider

Når du vil ned i vekt men ikke vil starte med å bytte ut alle måltider med måltidserstattere så kan du i stedet velge å erstatte en eller flere måltider med Kickstart måltidserstattere for en lengre periode.
Man kan da forvente seg en vektreduksjon i et roligere tempo enn man oppnår ved en full Kickstart ketosediett.

Produkter som benyttes når man erstatter enkelte måltider

Når man kun ønsker å erstatte enkelte måltider med våre Kickstart-produkter så kan man i stedet for et hovedmåltid ta en CampKilo Kickstart milkshake, suppe eller gryte - eller man kan ta 2 stk CampKilo Kickstart-barer.

Når man bytter ut enkelte måltider med CampKilo Kickstart produkter så ligger kaloriinntaket på mellom 215-300 kalorier per måltid.

Hvor mye går man ned i vekt?

Hvor mye man går ned i vekt er veldig individuelt og avhenger av flere faktorer. Hvis man erstatter ukens lunsjer med en CampKilo Kickstart måltidserstatter så går man vanligvis ned ca 0,5 kg i uken.

For å gå ned i vekt så forutsetter det at man ikke kompenserer ved å spise flere eller større måltider enn normalt.
Erstatter man flere måltider om dagen så reduserer man kaloriinntaket ytterligere og kan dermed forvente en litt større vektnedgang.

Hvilke måltider kan man erstatte?

Når man erstatter enkelte måltider med CampKilo Kickstart måltidserstattere så kan man selv velge hvilke måltider man ønsker å bytte ut.
Det er viktig at man finner en måte som passer sin egen hverdag, og hvis man ønsker en "boost" på vektreduksjonen så kan man planlegge for en ren Kickstart Ketosediett innimellom.

Anbefalte produkter:

Kundeservice

Har du noen spørsmål?
Kontakt oss på e-post eller melding

Send oss en e-post

Trygg netthandel

I vår nettbutikk betaler du trygt med Visa eller Mastercard gjennom Nets eller PayPal, eller du kan velge å motta faktura med 14 dagers betalingsutsettelse gjennom Klarna Faktura.

Frakt og levering

Alle bestillinger blir pakket og sendt fra vårt lager i Oslo senest 1 virkedag etter at bestillingen er registrert hos oss. Leveringstiden er normalt kun 2-4 dager! Vi tilbyr gratis frakt på alle bestillinger over kr 700,-, og på bestillinger under kr 700,- er det en fastpris på kr 89,- for frakt.