Kickstart Ketosediett

    for en rask og enkel vektreduksjon

  • Lavkaloridiett (LCD) som får deg i ketose.
  • Enkelt - bytt ut dine daglige måltider med måltidserstattere.
  • Måltidserstatterene dekker 100% av ditt daglige anbefalte inntak av vitaminer og mineraler.
  • Tips! Prøv en Kickstart ketosediett i 2 uker - du vil bli overrasket over hvor mye du går ned i vekt!

         Kickstart Ketosediett

         Vis meg Startpakken

Med en Kickstart Ketosediett fra CampKilo
blir det enklere å gå ned i vekt!

Hvorfor går man ned i vekt med en ketosediett?

Ketose er en metabolsk tilstand som kroppen din kommer i når du reduserer inntaket av kalorier eller karbohydrater. I denne tilstanden så omdannes kroppens fettlager til ketoner som så brukes som energikilde. Når du går på en lavkaloridiett som "Kickstart Ketosediett" så får du i deg færre kalorier enn det kroppen din forbrenner. Dette skaper da et kaloriunderskudd, og etter 2 til 4 dager går kroppen normalt inn i ketose. Under ketosen vil kroppen da bruke sitt eget fettlager for å generere energi, som betyr at du forbrenner ditt eget fett og så går ned i vekt.
Kan alle gå på en ketosediett?

Kan alle gå på en ketosediett?

CampKilo Kickstart ketosediett er egnet for alle med en BMI over 25 som ønsker å gå ned i vekt. Personer med diabetes, gravide eller kjente sykdommer bør rådføre seg med sin lege før en eventuell diett.
Hvordan gjør jeg?

Hvordan gjør jeg?

CampKilo Kickstart Ketosediett er den enkleste måten å gå ned i vekt på. Du trenger kun å bytte ut dine vanlige måltider med CampKilo Kickstart måltidserstattere - ingen telling av kalorier. Spis 4 CampKilo-måltider daglig, og prøv å få til 30 minutters fysisk aktivitet hver dag. En gåtur for eksempel er sunt for både kropp og sjel! Ved å bytte ut dine vanlige måltider med Kickstart måltidserstattere så får du i deg kun 860 kalorier per dag, og samtidig så sørger de for at du får i deg alt din kropp trenger av vitaminer og mineraler. Kickstart måltidserstattere får du som deilige milkshaker, supper, gryter og barer - du finner garantert din favoritt!

Kommer jeg til å være sulten hele dagen?

Mange er bekymret for at de vil føle seg sultne når de går på en diett siden de kun får i seg rundt 860 kalorier om dagen, men dette er ikke et problem med en ketosediett. Ketosen har flere fordeler: Selv om det ikke er helt forstått hvorfor så opplever de fleste mindre sultfølelse eller ingen sultfølelse i det hele tatt når de er i ketose, og flere opplever følelser av eufori og at de får ekstra energi. Folk forveksler ofte sult med tørst så det er viktig å holde seg godt hydrert mens man går på en på en CampKilo Kickstart ketosediett. Sultfølelsen kan også være mer psykologisk enn fysiologisk. Hvis du føler "sug" etter noe veldig konkret, som for eksempel take-away, så er det mest sannsynlig ikke fysisk sult du føler men i stedet tankene dine som lurer deg.
Hvorfor velge CampKilo?

Hvorfor velge CampKilo?

Med CampKilo er du ikke alene!
Vi vet at det kan være vanskelig å holde motivasjonen oppe når man går på en diett, derfor så finner du også en gratis vektklubb her på CampKilo.no hvor du får støtte og motivasjon fra andre slankere.
I forumet så får du svar på de fleste spørsmål som måtte dukke opp når du skal ned i vekt. Her får du også tips og råd til hvordan du skal holde den nye vekten.
Det blir lettere når man er fler om det!


Se hva vi har fått til med en Kickstart Ketosediett

Britt (47)

Britt (47)

Britt var så overvektig at hun var redd for å gå til legen
Lars-Petter (42)

Lars-Petter (42)

Lars-Petter gikk fra 170 kilo til 100 på rekordtid
Wanja (35)

Wanja (35)

Bak smilet skjulte jeg dårlig selvfølelse og tristhet
Liv (62)

Liv (62)

Jeg gikk ned 50 kilo på halvannet år, droppet slankeoperasjon

Lurer du på hvordan du kommer i gang med en ketosediett?

Vi har satt sammen en startpakke for deg som ønsker å komme raskt og enkelt i gang med en ketosediett.
Pakken inneholder alt du trenger for en 16 dagers diett. Ditt nye jeg starter her!

Kundeservice

Har du noen spørsmål?
Kontakt oss på e-post eller melding

Send oss en e-post

Trygg netthandel

I vår nettbutikk betaler du trygt med Visa eller Mastercard gjennom Nets eller PayPal, eller du kan velge å motta faktura med 14 dagers betalingsutsettelse gjennom Klarna Faktura.

Frakt og levering

Alle bestillinger blir pakket og sendt fra vårt lager i Oslo senest 1 virkedag etter at bestillingen er registrert hos oss. Leveringstiden er normalt kun 2-4 dager! Vi tilbyr gratis frakt på alle bestillinger over kr 700,-, og på bestillinger under kr 700,- er det en fastpris på kr 89,- for frakt.

×

Før du går..

Vent! Før du går..

Les om Britt Krosnæs (47) som gikk ned 64 kg, Lars-Petter Bedin (42) som gikk ned over 70 kg,
Liv Kleven (62) som slapp slankeoperasjon og Wanja (35) som gikk ned 30 kg!