5:2 Dietten, CampKilo-metoden

600 kalorier per fastedag

  • 5:2 dietten er en faste-diett.
  • Følg dietten i 4 uker for å gå ned i vekt.
  • Spis sunne lavkalorimåltider i 5 dager, og "faste" 2 dager i uka ved hjelp av CampKilo måltidserstattere
  • Måltidserstatterene dekker 100% av ditt daglige anbefalte inntak av vitaminer og mineraler.

 

5:2 dietten

 

Hva er 5:2 dietten?

Med 5:2 dietten spiser du vanlig sunn mat fem dager i uken og faster i to dager.
5 dager i uken så spiser du normal sunn mat, hvor du holder deg innenfor ditt anbefalte daglige inntak av kalorier (ca 2 500kcal for menn, og 2 000kcal for kvinner).

De 2 andre dagene av uken så skal du "faste" ved å spise 3 x CampKilo måltidserstattere om dagen. Fastedagene skal ikke være rett etter hverandre.

5:2 dietten vil være en forandring for kropp og hjerne til å begynne med og av den grunn er det viktig med motivasjonen før du starter. Etter 14 dager vil det ikke lenger være vanskelig, og kroppen vil føle dietten som naturlig.

Hva bør jeg gjøre?

For å få full effekt er det viktig at du spiser fornuftig de fem øvrige dagene, noe som vil komme naturlig etter fastedagen. Du vil få mer sug på sunn mat enn på produkter med mye karbohydrater. På fastedagene skal inntaket av mat kun være 600 kalorier. Begrenser du mengden karbohydrater, unngår du høyt blodsukker som igjen øker matlysten. Drikk rikelig med vann, det metter.

Det er viktig å tenke nøye etter hvorfor du starter med 5:2 dietten. Ha høye mål før du starter, og kun 2 uker som første delmål.

Hvordan gjennomføre fastedagene med minimal sultfølelse?

Ved bruk av CampKilo Kickstart måltidserstatter vil du til hvert måltid få i deg riktig mengde med vitaminer, mineraler, samt 200 kalorier. Produktene gir også god metthetsfølelse og riktig fordeling mellom proteiner, fett og karbohydrater. Innholdet i CampKilo Kickstart er sammensatt som et 100% riktig måltid for kroppen, men med begrenset antall kalorier, noe som sørger for at du har full kontroll på kaloriinntaket på fastedagene.

Kundeservice

Har du noen spørsmål?
Kontakt oss på e-post eller melding

Send oss en e-post

Trygg netthandel

I vår nettbutikk betaler du trygt med Visa eller Mastercard gjennom Nets eller PayPal, eller du kan velge å motta faktura med 14 dagers betalingsutsettelse gjennom Klarna Faktura.

Frakt og levering

Alle bestillinger blir pakket og sendt fra vårt lager i Oslo senest 1 virkedag etter at bestillingen er registrert hos oss. Leveringstiden er normalt kun 2-4 dager! Vi tilbyr gratis frakt på alle bestillinger over kr 700,-, og på bestillinger under kr 700,- er det en fastpris på kr 89,- for frakt.